Annonser

Åsa Bergström, terapeut

Jag heter Åsa Bergström och är certifierad pedagog, diplomerad terapeut och healer med mer än 11 års yrkeserfarenhet i flera olika metoder.

Erbjuder: En unik behandling där jag kombinerar flera olika metoder vägledda av min intuition/medialitet samt ditt och mitt infinita jag för att lösa upp ditt problemsymptom och höja ditt medvetande och din frekvens. Metoden löser automatiskt upp karman och trauman och blockeringar i ditt liv och tidigare/parallella liv på bl a fysisk, mental, emotionell, psykologisk, medial (bl.a. lägre frekvenser), andlig, själslig, kollektiv och kvantfysisk nivå samt i det morfiska fältet. Metoden balanserar och löser upp trauman och blockeringar i dina chakran (7 eller fler i det högre chakrasystemet) och dig i olika dimensioner (3D, 4D, 5D, 6D, 7D, 8D osv).

Jag kanaliserar och laddar ner ny information och nya healingverktyg kontinuerligt från högre dimensioner och andra universum och använder dessa kunskaper och förmågor i behandlingen för att släppa taget om dina olika blockeringar och öppna upp och aktivera ditt högre chakrasystem och dina chakran i högre dimensioner för att hitta tillbaka till ditt autentiska jag så att du får veta ditt själssyfte och kunna hitta hem här på jorden och i andra dimensioner. Jag aktiverar även latenta healinggåvor i mina klienter som är redo att ta emot.

Jag finns tillgänglig för behandling via telefon och Skype.

Tel: 070-302 48 69
E-post: info@asabergstrom.com
Hemsida: www.asabergstrom.com

Varmt välkommen att höra av dig <3
Åsa Bergström

 

Crister Widengren, medium och Reiki masterBild IMG_1702 170517 förminskad

Välkomna nya som gamla kunder. Jag är certifierat medium och Reiki master. Jag utför bland annat Reiki healing och Reading med mera. Jag anordnar även inre hälsoresor till Indien i november och februari. På min hemsida www.cristerheladig.com kan du se vad jag gör mer för spännande saker.

Med vänlig hälsning, Crister Widengren

CRISTER HELA DIG AB
Din Inre Hälsoresa DIH
Lokmakargatan 5
931 54 Skellefteå
Mobil: 070-835 82 01
E-post: info@cristerheladig.com
Hemsida: www.cristerheladig.com
Hemsida: www.dininrehalsoresa.se
Medlem i Reiki Förbundet, Certifierad Medium Reiki Master

Certifierad pedagog och diplomerad terapeut i Reference Point Therapy.

Finns för behandling i lokal i Stockholm. Behandlar även centralt i Skellefteå och via Skype.

Tel: 070-302 48 69

E-post: info@asabergstrom.com

Hemsida: http://www.asabergstrom.com

Erbjuder: Behandling i Reference Point Therapy (RPT).

RPT är en helt ny alternativmetod baserad på vetenskaplig forskning som revolutionerar healing och personlig utveckling. Metoden ger dig supereffektiva verktyg för personlig utveckling och till att bli fri från trauman, själsliga, känslomässiga och mentala blockeringar samt de allra flesta fysiska symptom. Resultaten är snabba, permanenta och mätbara!

Hitta tillbaka till ditt verkliga, autentiska jag. Den du är tänkt att vara!