Föreningen

Föreningen Livsrummet är till för dig som funderar på livet, vill utvecklas och ser att kropp och själ hör ihop. Att en andlig aspekt är en del av helheten…
Vi är religiöst obundna och välkomnar alla, oavsett om man har en tro eller inte. Vi vill inte styra människor att tänka på ett visst sätt. Vi vill istället att varje människa ska få utvecklas på sitt eget vis och växa av egen kraft.

Medlemskap
För att delta i våra aktiviteter behöver Du inte vara medlem, men som sådan betalar Du en lägre inträdesavgift. För närvarande kostar ett medlemskap 150:-/år. Du kan sätta in summan direkt på postgirokonto: 81977-1.
Glöm inte ange namn och adress så vi vet vart vi ska skicka medlemskortet!

Integritetspolicy
Läs vår integritetspolicy här…

Målsättning
• Att stödja och främja helhetssynen på människan.
• Att stimulera människor att ta ansvar för sin hälsa
och sin personliga, mentala och andliga utveckling.
• Att öppna upp för möten och dialog mellan människor.

Under denna målsättning har vi erbjudit föredrag, kurser, demonstrationer samt gemenskap på café- och behandlingskvällar. Ämnen som förekommit under åren är t.ex:
Dröm- och bildterapi, frigörande andning, astrologi, numerologi, Martinus kosmologi,  chakraflödesmassage, A Course In Miracles, healing, meditation, auramålning, färg- och ljusterapi, kost och örter, Feldenkrais, kineseologi, tarot, kristallterapi, föredrag om aboriginer och indianer, modern psykologi samt behandlingsformer, Feng Shui,  Bach- och NM-droppar, yoga och meditation, frigörande dans .

Historik
1994 tog vi steget. Då såg Föreningen Livsrummet dagens ljus. Målet var att bli ett forum för alla de som söker något mer i livet. För de nyfikna. Vårt namn, Föreningen Livsrummet, blev självklart när en av initiativtagarna drömde att vi skulle heta så.

Logotyp
Ursprunget till vår logotyp finns i runan Dagaz (dagrunan). Efter viss redigering fick vi fram det rum, i perspektiv, som vi ville skapa för oss själva och varandra – där vi kan vara den vi innerst inne är. Dagrunan står för ljuset, insikten och vakenheten. Den står för utveckling och steget in i det okända. Upplysing och förändring. Början till något nytt.

Under årens lopp har logotypen förändrats och numera finns inget, visuellt, kvar av dagazrunan. Däremot finns rummet kvar. Med en öppning uppåt…

Frågor & svar

– Vem kan bli medlem? Vem som helst är välkommen in i föreningen. Det kan vara bra att vara intresserad av alternativa behandlingsmetoder, livsåskådningsfrågor och annorlunda tankesätt. Givetvis är inte heller det ett måste. Åldersgrupp ca: 15-100 🙂 – Hur blir jag medlem? Ett medlemskap i Föreningen Livsrummet kostar 150 kr/år. Enklast att bli medlem är …

Styrelsen

Verksamhetsåret 2018 Ordförande Elvy Lindblom, e.louise@skea.nu Kassör Malin Lindgren, info@ecobina.se Sekreterare Göran Bergqvist Suppleanter (vakanta) Anki Säll, Anders Andreasson och Anki Öhman ……………………………………………………………….. Valberedning Susanne Holmqvist